Nedělní vystoupení ... aneb jak to proběhlo

31.05.2011 09:59

Jelikož cílem bylo, aby naše první vystoupení proběhlo v takříkajíc intimní atmosféře, zahrádka místní hospůdky byla pro nás logická volba. Nepřeháněli jsme to ani s nějakou masivní reklamní kampaní, protože jsme měli v plánu zahrát spíš pro pár kamarádů, kteří nás neukamenujou, pokud by se něco zvrtlo. Na zahrádku se nakonec vměstnalo něco přes 30 lidí a pak už si nebylo kam sednout...takže vlastně můžeme konstatovat, že bylo narváno k prasknutí :-)

Hudebně nás přijelo podpořit duo Chupacabra z Holešova a Bystřice pod Hostýnem. Muchachos Padre a Madri svým vystoupením roztančili děvčata a na všechny dýchla latinsko-americká atmosféra...

My jsme přišli na řadu hned poté. Největší obavy jsme původně měli (nebo spíš já jsem měla) z basy, ale jak to tak bývá, místo toho pronásledovaly Walmena technické problémy s kytarou, která chvilku hrála, chvilku nehrála, jednou byla moc nahlas a pak zas nebyla skoro slyšet. To jsou úskalí při hraní bez zvukaře :-(.

Nakonec ani ten zpěv nedopadl nejhůř, i když jsem celej týden zápasila s angínou a ještě ve čtvtek mi přišlo nemyslitelný, že bych v neděli mohla zpívat :o)

Večer zakončila opět Chupacabra. Kluci udělali radost fanynkám a dali na přání i několik kousků své domovské kapely Los Perdidos. Celá akce byla úspěšně zakončena akustickou verzí hitu Viva Zapatta!

Takže první akce je za námi a WAKATE už se těší na další vystoupení !!!!!

 

Katy Wal.

 

 

 

 

 

Hudební nástroje nakupujeme v eshopu hudebnin www.muzikant.cz, kde si můžeme domluvit nejlepší ceny na kytary,baskytary, bicí, klávesy a ostatní hudební nástoje a aparatury.